Informacje o produkcie | |
---|---|
Producent | My Protein |
Kategoria | Białko |
Cecha | Przyrost masy |
Masa (netto) | 1000.00 g |
Średnia cena | 50.00 zł |
Rankingi | |
---|---|
Ocena | 0.00 |
Białko | 230 |
Przyrost masy | 735 |
Właściwości:
- Bogata zawartość kluczowych aminokwasów,
- Możne zmniejszać ryzyko chorób serca i obniżać cholesterol,
- Klasyfikuje się jako białko pełnowartościowe.
Izolat białka soi ma wyższą zawartość białek niż jakikolwiek inny sojowy proszek białkowy. Izolat białka soi jest wytwarzany w 100% z odtłuszczonych nasion soi niemodyfikowanej genetycznie. W procesie produkcji usunięta zostaje większość tłuszczu i węglowodanów. W efekcie powstaje produkt o ponad 90% zawartości białka i minimalnej zawartości tłuszczu i węglowodanów, jak również zerowej zawartości laktozy.
Wlać 250-350 ml wody lub mleka do shakera (im mniej płynu, tym gęstszy będzie napój).
Następnie dodać 1 kopiastą, dużą łyżkę proszku (30 g), wstrząsnąć i spożyć.
Stosować 2-3 razy dziennie, lub kiedy zajdzie potrzeba.
Brak przeciwwskazań